Contact

Color Point Advertising

Birou:

Str. Stadion 1 bis/5 530223, Miercurea Ciuc
Tel/fax: 0266-317450
Mobil: 0751081581; 0746100891
E-mail: office@colorpointadvertising.ro

Punct de lucru:

Str. Hargita 41 (Arta Building)
Mobil: 0746-100859

 


View Larger Map


Principalii parteneri

Despre noi


Color Point Advertising Srl. oferă servicii complete în domeniul materialelor promoționale, de cea mai buna calitate, cu termene de execuţie scurte. Experiența noastră de 14 ani în domeniul producției publicitare, echipamentele de mare capacitate și personalul calificat, fac posbil ca lucrarea dvs. să fie realizată în cel mai scurt timp. 
In paleta serviciilor noastre publicitare pot fi regăsite următoarele: concepție grafică, producție reclame outdoor și indoor, înscripționare auto – moto, tipărire, înscipționare și realizare prelate camioane, tipărituri de bannere, mesh-uri, bannere de mari dimensiuni, decorare standuri expoziționale. Totodată vă oferim conceperea identității vizuale și branding, realizare de firmă publicitară pentru compania dvs., decorare vitrină, decorare magazin sau salon, precum și multe altele care aparțin de domeniul marketingului și provorării.
Materiale promoționale realizate rapid și profesional: Color Point Advertising Srl – studioul de reclame care vă oferă servicii complete.