Kapcsolat

Color Point Advertising

Iroda:

Stadion utca 1 bis/5 530223, Csíkszereda

Tel/fax: 0266-317450
Mobil: 0751081581;           0746100891

E-mail: office@colorpointadvertising.ro

Műhely:

Hargita út, 41 (Arta Building)
Mobil: 0746-100859

 


View Larger Map


Egyedi tapéta, poszter


Az üzlet belső dekorációja döntő szerepet játszik abban, hogy a vendéget hogyan érzik magukat. A szalon vagy iroda stílusa összhangban kell legyen a cég szolgáltatásával. A faldekoráció egy remek lehetőség arra, hogy felkeltse üzletében a vásárlók kiváncsiságát. Az egyedi elképzelések korszakát éljük. Az egyedi tapéta készítése napjainkban egyre nagyobb teret hódít magának.

A fali matrica vagy faltetoválás olcsóés egyszerű  megoldás ahoz, hogy otthonát, irodáját, üzletét feldíszítse. Ön rendelkezik olyan képpel, amelyet szívesen látna falon? Lakásának vannak olyan felületei, amelyet Ön nem szeretne bebútorozni? Felmerülhet Önben a kérdés, hogy miért ne fedje be egy egyedi faldekoráció vagy egyedi tapéta segítségével? Az óriásposzter hatása különleges és egyedi, ráadásul Önre van bízva a háttérkép kiválasztása. Akár egyedi fotóból is készülhet fali poszter. Az egyedi dekoráció készülhet sokféle alapanyagra az egyszerűtől a prémium minőségig, a felületet pedig Ön választja ki. A faldekoráció bármilyen természetfotó, csodálatos építmény, művészeti ábrázolás kivetülése lehet.

A padlómatrica, járdamatrica kül és beltéren egyaránt használható, figyelem felkeltő reklámeszköz melyet padlón, járófelületen helyezünk el. A padlómatrica vagy padlófólia felhasználási területe általában üzlethelység, bevásárlóközpont, sétálóutca, de lehet akár a lakás vagy iroda is.