Kapcsolat

Color Point Advertising

Iroda:

Stadion utca 1 bis/5 530223, Csíkszereda

Tel/fax: 0266-317450
Mobil: 0751081581;           0746100891

E-mail: office@colorpointadvertising.ro

Műhely:

Hargita út, 41 (Arta Building)
Mobil: 0746-100859

 


View Larger Map


Banner


Az óriás reklám többféle alapanyagból készülhet, függően attól, hogy milyen felületre, milyen időjárási körülmények közé lesz kihelyezve.  A műanyag alapú molinók között a legelterjedtebb alapanyag a banner, nagyméretű hírdetések, kültéri reklámok, óriásplakátok nyomtatására használják. Mivel maximálisan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, a banner akár 5 évig is hasznos reklámhordozó lehet. Nagy felületek gazdaságos kivitelezését teszi lehetővé. A grafika nyomtatással vagy fóliával készülhet.Megvilágítása a felület előtt elhelyezkedő reflektorral lehetséges. Más reklámtáblák, cégtáblák kiegészítőjeként ajánljuk.

A PVC banner egy olyan strapabíró reklámeszköz, amely digitálisan nyomtatható. A banner kitűnő reklámfelület, hiszen tartós és könnyen kihelyezhető, cserélhető valamint felfüggesztése, kihelyezése nagyon egyszerű  és az Ön egyedi igényei szerint gyűrűzhető, szeghető. Az általunk használt festékek által bannerének kitűnő lesz az időtálló képessége. Eddigi munkáink bizonyítják, hogy megrendelőink reklámbannerei 3-4 év után sem fakultak meg.

Mobilis és egyben elegáns hirdetési felületet jelent a roll-up banner, mint szerkezetre rögzített molinó, amelyeket általában nagyobb üzletekben, csarnokokban, de elsősorban rendezvényeken érdemes használni. A rollap  kiváló eszköz és időnként a nyomtatott banner lecserélhető, önmagában megáll és gyorsan elcsomagolható. Ez a tipusú álló reklám napjaink egyik legnépszerűbb reklámeszköz találmánya. Alumínium szerkezete miatt rendkívül könnyű és strapabíró.

Kültéri és beltéri nyomtatás kedvező árakkal! Gyors, pontos munka, rövid határidővel!