Kapcsolat

Color Point Advertising

Iroda:

Stadion utca 1 bis/5 530223, Csíkszereda

Tel/fax: 0266-317450
Mobil: 0751081581;           0746100891

E-mail: office@colorpointadvertising.ro

Műhely:

Hargita út, 41 (Arta Building)
Mobil: 0746-100859

 


View Larger Map


Arculattervezés


Egy vállalkozás arculatának egyedinek kell lennie, amely megkülönbözteti a versenytársaktól, kiemeli a cég egyediségét és beazonosíthatóvá teszi bárhol a világon. Az induló válallkozás identitásának  vagy brandjének tervezése sok kérdést felvet, de működő vállakozásoknál is felmerülhet az arculat újratervezése. Addig, ameddig a cég arculata alakulóban van,  milyen mennyiségben és minőségben érdemes nyomdai anyagokat legyártani? Az arculattervezés szükségességét, annak szerepét érdemes előtte jól átgondolni, amiben szívesen állunk rendelkezésére. Fontos, hogy a logó kifelyező és könnyen megjegyezhető legyen, a használt színek, betűtipus harmonizáljon a vállakozás tevékenységi körével, továbbá a választott brand elemek minden prociós anyagon, reklámon egységesen jelenjenek meg. Mindezek üzenetet hordoznak a vásárlók felé, amely kelthet pozitív vagy negatív hatást, tehát érdemes fokozott figyelmet fordítani rá.
Ügyfeleinknek igyekszünk nemcsak reklámot tervezni, hanem egy teljes arculatot és koncepciót kialakítani, a logótól kezdve – a cégtábla, autódekoráció, reklámanyagok, üzlet vagy szalon dekorációig mindent. A munka leglényegesebb pontja pedig az arculattervezés. A profi megjelenés növelni fogja cége bevételét.

Amit tartalmaz a szolgáltatásunk:

  • Arculattervezés, reklámtervek kis- és középvállakozásoknak, 
  • A tervekbe művészi kreativitást is beviszünk, nemcsak marketing szempontból hozzuk létre.
  • Tanácsadás a reklámanyagok területén.
  • Reklámanyagok tervezése mellett vállaljuk a kivitelezést is, legyen szó fényreklámról, kirakat díszítésről, autófóliázásról, nyomdai anyagról vagy épp kiállítási stand dekorációról.
  • Egy helyen készülhet el cégének minden promóciós anyaga, ami egységes képet eredményez.
  • A munka megkezdése előtt elküldjük ígény szerint a látványtervet, hogy könyebbé tegyük a döntését. 
  • Előre megbeszélt határidő alatt készítjük el a munkákat 
  • Folyamatosan fejlesztjük magunkat, amelyeket felhasználunk a munkák elkészítésénél, és ügyfeleinkkel megosztjuk az új lehetőségeket.