Kapcsolat

Color Point Advertising

Iroda:

Stadion utca 1 bis/5 530223, Csíkszereda

Tel/fax: 0266-317450
Mobil: 0751081581;           0746100891

E-mail: office@colorpointadvertising.ro

Műhely:

Hargita út, 41 (Arta Building)
Mobil: 0746-100859

 


View Larger Map


Cégtáblák, közlekedési és
figyelem felkeltő táblák


A cégtábla, figyelemfelkeltő vagy irányjelző tábla készülhet kültérre vagy beltérre. Vágott fólia dekorációval kisebb, de egészen nagy méretű egyszerű kivitelezésű táblákat lehet készíteni olcsón és gyorsan. Szövegeket, egyszerű logókat tudunk jó minőségben kültéri műangyag vagy fém lemezre felvinni. A cégtábla készítés sokféle megoldást kínál a kreatív dekoros számára. Szakembereink megfelelő felkészültséggel rendelkeznek a reklámgrafika terén, biztosítva a helyzetnek megfelelő megoldásokat. Cégünknél lehetősége van kiemelkedő habbetű feliratok megrendelésére is, többféle kivitelezésben. A volumetrikus betűk bemutatása bővebben a 3 dimenziós betűk menüpontban található. Egyedi világító cégtáblák tervezése és kivitelezése pedig a fényreklámok menü alatt érhető el.
figyelemfelkeltő tábla sokféle alapanyagból készülhet, függően a minőségi és esztétikai elvárásoktól. Minél nagyobb a reklámtábla mérete, annál jobban igényli, hogy az alapanyag masszív legyen. Fából, műanyagból, plexiből, fémből, hablemezből de akár feszített ponyvából egyaránt készülhet reklámtábla,  megvilágítással vagy anélkül. A reklámtábla felújítás is gyakori feladat. Ilyenkor a helyszínen elvégezzük a meglévő felület megtisztítását (előző dekorfólia takarítása) és felkasírozzuk az új tábladekorációt.
megállító tábla vagy botlasztó a boltok, üzletek mindennapos reklámlehetősége, kelléke. Egy újabb ötlet, egy gyors akció kiválló reklámeszköze. A megállító tábla (kecske) könnyen összecsukható így könnyen tárolható, kültéren és beltéren egyaránt használható. Felülete öntapadós fóliával bármikor újra kasírozható, ezáltal ideális felület a változó reklámakciók során.
Közlekedési vagy városrendészeti táblák tervezése és gyártása is lehetséges szabványméretek és egyedi elképzelések alapján.