Kapcsolat

Color Point Advertising

Iroda:

Stadion utca 1 bis/5 530223, Csíkszereda

Tel/fax: 0266-317450
Mobil: 0751081581;           0746100891

E-mail: office@colorpointadvertising.ro

Műhely:

Hargita út, 41 (Arta Building)
Mobil: 0746-100859

 


View Larger Map


Kiállítási standok


A mobil kiállítási stand az az eszköz, amellyel elviheti cégét és termékeit bárhová a világba, éppen ezért nagyon fontos a látványosság, a figyelemkeltés és nem utolsó sorban a minőségi kivitelezés. Cégünk nagy örömmel készíti fel partnereit kiállításokra, rendezvényekre, ahol a cégek többnyire azonos célcsoport számára nyújtanak kínálatot. Fontos tehát a megkülönböztethetőség, a feltűnő kiállítás dekoráció, megfelelően „felöltöztetett” stand.  A rendezvény dekoráció sokféle lehetőséget nyújt a reklámkivitelezés számára, így portfóliónk és tudásunk napról napra növekszik. 

Rendezvények, standok dekorációja során rendszeresen kerül sor valamilyen háttérfal dekorálására, majd felállítására. Erre kiváló eszközök lehet az egyedi tervezéssel nyomtatott ponyva, banner, vászon vagy nagyméretű öntapadós fólia, amely gyorsan felszerelhető és kis költségből személyre szabható. Látványos rendezvény dekoráció lehet a habból kivágott és kétoldalú ragasztóval elhelyezett három dimenziós felirat. A habbetű felhelyezéséhez használt kétoldalú ragasztócsík kitűnően tapad és nyom nélkül visszaszedhető. Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen szakmai tanácsot, segítséget a tervezésben, kivitelezésben. Nálunk megtalálható minden szükséges eszköz a kiállítási stand dekorálásához.

Megrendeléseink között nem ritka a színpadi / színházi dekoráció és díszlet készítés sem, hiszen a nagyméretű ponyvára, vászonra vagy más hordozóra bármilyen háttérkép nyomtatható. Ezúton a díszlet olcsón, rövid határidőn belül elkészül, ugyanakkor könnyen tárolható.