Kapcsolat

Color Point Advertising

Iroda:

Stadion utca 1 bis/5 530223, Csíkszereda

Tel/fax: 0266-317450
Mobil: 0751081581;           0746100891

E-mail: office@colorpointadvertising.ro

Műhely:

Hargita út, 41 (Arta Building)
Mobil: 0746-100859

 


View Larger Map


Autódekorácíó


A cégautók, teherautók rendkívül hatékony, területi alapon célzott reklámfelülettel szolgálnak, hiszen kellően figyelemfelkeltőek, állandóan mozgásban vannak és ráadásul nem járnak többletköltséggel.
Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és több neves céget tudhatunk klienseink között - Albacher, Perla Harghitei, Tusnad, Autosupermarket.
A rendelkezésre álló tehnikai háttér lehetővé teszi nem csak személygépkocsi, hanem autóbusz, haszongépjármű vagy kamionponyvák feliratozását, teljeskörű megszemélyesítését is. Az autódekorációval megváltoztathatja autója unalmas, megszokott kinézetét. Adjon hangulatos külsőt autójának és hirdesse rajta saját cégét. Az autófeliratok tervezését és kivitelezését egyaránt vállaljuk.
Használja ki, hogy az autódekorációt napról-napra újabb és újabb emberek láthatják az utakon. A munkafelmérés során javaslatot teszünk az autóhoz leginkább hozzáillő grafikai megoldásra és tehnikai kivitelezésre.
Az autódekoráció az egyik legolcsóbb reklámeszköz, amit ma már minden cég ki is használ. A fóliázás  alternatívája a mágnesmatrica ami fém felületeken kiválóan tapad, viszont könnyedén eltávolítható. Az autómágnes rövid határidővel készül, nem kell külön fizetni a felhelyezésért, bármikor levehető vagy cserélhető, nem hagy nyomot gépkocsiján.
Autó feliratozás? Color Point Advertising! Fóliázás az Ön által megadott helyszínen!
Haszongépjármű ponyvák nyomtatásáról és egyedi kivitelezéséről részletesebben itt olvashat: Kamionponyvák >>